Veckans Nyheter
Prenumerera
Exempel
Logga in

Rikstävlingen
Läs mer
Topplistorna

Lärarpärm i geografi
Läs mer

10 år av Veckans Nyheter:
Vinnare, höstterminen 2005
Bild och en kortfattad beskrivning av de vinnande lagen kommer att publiceras här. Vi ber vinnarna skicka in dessa så fort som möjligt till: Redaktionen

Klassnivå 4 -- 4a S:t Jörgens skola i Helsingborg

Vi är 30 elever i vår basgrupp. Vi är 18 killar och 12 tjejer och Jenny Nygren och Mia Gunnarsson är basgruppsansvariga. Vi har arbetat mycket med nyheter i höst. Vi har pratat om vad som hänt i världen varje vecka. Dessutom har vi gjort egna tidningslöpsedlar och egna tv-nyhetssändningar med påhittade nyheter. Just nu arbetar vi mycket med hur det är att vara barn i världen, världens orättvisor och FN:s åtta milleniemål. Vi har ett fadderbarn i Tanzania som vi skriver till och på så sätt lär vi oss mycket om hur det är att vara barn i andra delar av världen. Våra prispengar kommer att gå till vårt fadderbarn Emmanuel. Vi hoppas att han kan köpa lite leksaker, kanske en fotboll eftersom han älskar att spela fotboll!

Klassnivå 5 -- 5b Lundskolan i Järfälla

Här kommer lagets egen text och bild att placeras.

Klassnivå 6 -- Hjortakroksskolan Sölvesborg Åk 6

Här kommer lagets egen text och bild att placeras.

Klassnivå 7 -- 7c Junedalsskolan

Vi är väldigt glada över att ha vunnit och hoppas fler klasser är med och tävlar nästa år.

Klassnivå 8 -- 8A Smedshagsskolan

Hej! Vi är en glad samling 8:or som går på Smedshagsskolan i Hässelby, som ligger i västerort i Stockholm. Det här är en del av vår klass och vår lärare Susanne (Lorena, Diana, Maria, Sandra, Hayder och Hussein saknas tyvärr på fotot). Vi ville bara säga tack och hej och att vi tycker att Nyhetskrysset är toppen, allra helst när det finns ett pris att fightas om!

Klassnivå 9 -- 9e Junedalsskolan

Äntligen vann vi, 3 års slit är över! Vi vill tacka våra föräldrar för att de gjort oss allmänbildade samt vårt arbetslag som undervisar oss.

Klassnivå 10 -- Ökna Crew

Främre raden fr vänster: Björn Pettersson, Mathias Blad, Mathias Bjelkås Mellersta raden fr vänster: Johan Långkvist, Max Nolan, Richard Rooth, Markus Johansson Översta raden fr vänster: Lars Jonsson, Ted Jonsson, Johan Gustavsson, David Mattola Ökna Crew,Jakt och viltvård och Miljö och Natur, går i 2:an och läser SH på Öknaskolan Naturbruksgymnasium i Södermanland. Vi vann över Djurvårds 3 på skolan och resten av landet. Vi ser framemot en ny seger under våren. Bli naturligare - helt rätt! Hälsningar Ökna Crew

Samtliga lag som var med
Tidigare omgångar